Bag kunsten

Om mig


Mit navn er Louise Skov. Jeg er opvorkset i Thy og bosat i Århus.Jeg er uddannet billedkunstlærer i 2006 og har undervist i kunst lige siden, men skabt kunst hele mit liv.


Da jeg var barn sang min farfar ofte Johnny Reimars "Lille fregnede Louise" (fra Karise) for mig på grund af min evigt fregnede næsetip.... 


.... "Og den dejligste jeg i verden så!"


"Fra Karise" har levet siden 2010 med maleri, collage og tegning... og jeg tror aldrig, den dør. De sidste mange år har collagen været min foretrukne kunstform.

Kunsten er og vil altid være min evige ventil for at kommunikere alt det ud, der foregår i og omkring mit hoved med verden omkring mig. 

Dogmet bag

kunstenJeg har tre dogmer for mit arbejde med

mine collager:


  • Alle materialer, jeg bruger til collager, skal være genbrugs- eller affaldspapir. Jeg må ikke købe nyt materiale, der kun skal bruges til dette formål.
  • Jeg må ikke printe eller kopiere motiver, men skal bruge og lade mig inspirere af dét, jeg møder i min materialejagt.
  • Alle collager skal repræsentere kulturen omkring mig, og derfor vil jeg tilstræbe at indsamle materialer fra hele verden.

Bæredygtighed

Trykkeri:


Alle tryk er FSC certificerede prints

kunstprints trykkes på 210 gr mat papir.


Collage-produktion:


Originalværkerne varierer i størrelserne A5/A4/A3. Værkerne er håndlavede papir-kunstværker skabt af affalds- og reusepapir. 


Keramik:


Jeg bruger al ler, jeg køber, til produktion. intet går til spilde. Selv det mindste keramik-kunst har sin plads. Jeg brænder min keramik på ovn, der forsynes med så grøn energi som muligt (sol- og vindenergi).